Hirlevél

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra, hogy mindig naprakész maradjon.

Információ

Bejelentkezés:
Vez. tel: +36-24-40-60-40
Mobil: +36-30-82-366-82
Érdeklődés: 09.30-tól

info@miniklinika.hu
Kövess minket a Facebookon:
Mini Klinika


1. AZ ADATKEZELŐ
Az adatok kezelője a Mini Klinika Kft. (székhely: 2315 Szigethalom, Móra Ferenc u. 37.).

2. A KEZELT ADATOK KÖRE
A www.miniklinka.hu weboldalon nyújtott egyes szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött, melynél az adatkezelő adatokat kérhet a felhasználótól. A regisztráció feltétele az ebben a dokumentumban leírt Felhasználási feltételek elfogadása. Amikor regisztrál a weboldalunkon azzal a céllal, hogy hozzáférhessen a regisztrációhoz kötött szolgáltatásainkhoz, ezzel egyidejűleg elfogadja az ebben a dokumentumban foglalt Felhasználási feltételeket.

A honlap megtekintése során a felhasználó anonim módon session id-t kap a Google Analytics által statisztikai céllal, melynek segítségével növelni tudjuk a felhasználói élményt. Technikai működés miatt automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának befejező időpontja. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Erről minden felhasználó az első oldal látogatás alkalmával tájékoztatást kap.

Az üzenetküldés űrlap kitöltésével önkéntesen hozzájárul a következő személyes adatok kezeléséhez, amelyeket a későbbi kapcsolatfelvételhez és esetleges friss szakmai információk küldéséhez használja fel:

  • Név
  • Email cím

Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze más személyes adatokkal, kizárólag a honlap látogatottsági statisztikák elkészítésére használja, illetve a jogszabályok által előírt számlázáshoz szükséges adatokat kéri be. A regisztrációval a felhasználók hozzájárulnak, hogy a Mini Klinika Kft. a személyes adataikat kezelje. A honlap használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.

3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
A látogatás időpontjának felvétele és tárolása a rendszer működésének sajátossága, kezelése technikailag elengedhetetlen, kizárólag statisztikai célokból, valamint az elektronikus levél elküldésének biztosítása érdekében történik.

Az Ön által megadott kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelő elővigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következő célokra használjuk:

a) Kapcsolatfelvétel a Mini Klinika Kft. szolgáltatásaival kapcsolatban.

b) Más, megítélésünk szerint Önt valószínűleg érdeklő információk, ajánlatok küldése, a Mini Klinika kapcsolódó témakörben.

Az adatkezelő a fent megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

4. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA
A személyes adatait mindaddig tároljuk, amíg Ön ennek az ellenkezőjét kifejezetten nem kéri. Az adatai eltávolítására szolgáló kérését a felhasználó jelezheti írásban az adatkezelő postacímén vagy az info(kukac)miniklinika.hu e-mail címen.

A felhasználó kérését az adatkezelő legkésőbb 2 munkanapon belül teljesíti.

5. KÉRETLEN LEVELEK
Az adatkezelő soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan email címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalaink egyikén történő regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben a felhasználó úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, vagy valakitől, aki a Mini Klinika Kft. vagy a Mini Klinika Kft. képviselőjének adja ki magát, kérjük, értesítsen minket az info(kukac)miniklinika.hu email címen, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében.

6. AZ ADATOKHOZ HOZZÁFÉRŐK KÖRE, ADATFELDOLGOZÓK
A Mini Klinika Kft. nem adja el, nem adja bérbe és semmilyen formában nem bocsájtja rendelkezésére a felhasználókra vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek, és nem vállal kiküldést külső cégek vagy személyek számára vagy nevében. Az adatokat időpontajánlás céljából tároljuk az alábbi cég szerverein:

Név: PCP Informatikai Kft.
Cím: 2315 Szigethalom, Thököly Imre utca 40.

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő néhány munkatársa férhet hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja szükség esetén kikéri az adatvédelmi biztos véleményét. Nem nyilvános, és harmadik személy számára nem hozzáférhető a felhasználó e-mail címe.

7. A FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAIK KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATOS JOGAI, AZ ADATTÖRLÉS
A 2. pontban megjelölt személyes adatok kezelésének jogalapja a felhasználók önkéntes hozzájárulása.

Személyes adatai kezeléséről minden látogató és regisztrált felhasználó tájékoztatást kérhet. Az adatkezelő kérésre 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő levelezési címén, az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen kérheti bárki, levelezési címének megadásával. A felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen, ennek keretében kérhetik személyes adatainak helyesbítését és törlését is az adatkezelő levelezési címén, illetve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címén.

A felhasználó bármikor leiratkozhat az adatkezelő levelezési listájáról, és ebben az esetben nem fog az adatkezelőtől semmilyen további információt, ajánlatokat kapni, azonban egyes ingyenes szolgáltatásoknál előfordulhat, hogy ezzel egyben lemond az ingyenes szolgáltatás további használatának jogáról is.

A leiratkozáshoz a felhasználó rákattinthat a bármely – adatkezelő által küldött – e-mail végén található Leiratkozás linkre, valamint igényét jelezheti a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

A levelezésről való leiratkozás nem azonos az adatok teljes törlésével.

8. VÁLTOZTATÁSOK
Bármely olyan változásról, amely lényeges változást okoz a szolgáltatás vagy az adatkezelés módjában, az adatkezelő értesítést küld a felhasználónak a felhasználó által megadott email címre. Amennyiben a felhasználó úgy dönt, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor ezt az email értesítéstől számított 8 napon belül jelezheti az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ügyfélszolgálati email címen. Ebben az esetben a felhasználó adatait töröljük a rendszerből, és ezzel a két fél közötti kapcsolat és bármilyen követelés megszűnik. Amennyiben a felhasználó az értesítéstől számított 8 napon belül nem jelzi, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor azokat elfogadottnak tekintjük.

9. BIZTONSÁG
A miniklinika.hu-ra bevitt adatokat magas védettségű bérelt szervereken, megfelelő biztonsági intézkedések mellett tároljuk. Az adatokról minden nap biztonsági másolatot készítünk, amelyet más, hasonlóan biztonságos szervereken is tárolhatunk, arra az esetre, ha valamilyen technikai vagy emberi hiba miatt megsérülnének a saját szerverünkön tárolt adatok. A regisztrációval felhasználóink elfogadják, hogy adataikat az ebben a dokumentumban leírt módon tároljuk és kezeljük.

10. JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
Kérjük a felhasználót, hogy ha úgy érzi, hogy a Mini Klinika Kft. megsértette a személyes adatok védelméhez fűződő jogát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az esetleges jogsértést orvosolhassuk. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy igényüket polgári bíróság előtt is érvényesíthetik, vagy kérhetik az adatvédelmi biztos segítségét is. Erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény tartalmazza, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló a 2001. évi CVIII. Törvény 13/A. § tartalmazza.

Ha a személyes adatok védelmére vonatkozó további kérdése van, akkor azt az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre juttassa el. Az e-mailen kért adattörlésre a kifogás megérkezésétől legkésőbb 72 órán belül válaszol az adatkezelő.

A Mini Klinika Kft. a Magyar Köztársaság területén érvényes jogszabályok szerint működik, bármilyen vitás kérdésben a Magyar Köztársaságban érvényes jogszabályok a mérvadók.

11. KIKÖTÉS
Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha a szolgáltatások köre bővül, vagy ha jogszabály azt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését. Az erre vonatkozó tájékoztatást az adatkezelő 15 nappal előre közzéteszi honlapján.

12. FELELŐSSÉG
A Mini Klinika Kft. nem vállal felelősséget a www.miniklinika.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

13. SZERZŐI JOGVÉDELEM
A www.miniklinika.hu honlapján elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a felhasználó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A www.miniklinika.hu-n található anyagokat kizárólag a Mini Klinika Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

 

A Mini Klinika Kft. a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.